Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mehmet Ali Eren İlkokulu

Telefon : 03182563700
Belgegeçer : 03182565716
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://malierenio.meb.k12.tr
Adres : Selim Özer Mah. 2404. Sok No4
VİZYON : BİZ,Bilgi Çağına uyarlanmış bir kurum olarak; Öğrencilerimizin;kendine güvenen,ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı,çok yönlü,haklarını koruyabilen,güven,hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim-Öğretim tekniklerinde,çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu,öğrencileri,öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek,onları başarıya götüren yolda motive edip,umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Öğrencilerimize mutlu ve başarılı bireyler oma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup,değişime ve gelişime açık;Atatürk ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,kendine güvenen,çevresine saygılı,yaratıcı ve farklı düşünebilen,özgür,hoşgörülü, katılımcı,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak,sevgi ve saygının;güven ve huzur sağlandığı,mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :19
Öğrenci :227
Derslik :22
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:40-14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Merkez otobüs ve minibüs duraklarından, Selim Özer Mah. veya Yuva mah. istikametine giden minibüsler ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Selim Özer Mah. 2404.Sok No:4
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir merkezine 3-4 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Masa Tenisi, Satranç, Akıl ve Zeka Oyunları alanlarında çalışmalar yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda ulusal ve uluslararası projeler yürütülmektedir.
Yazdır :